Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 23:12 1 311 1

Един луд гол на Стийв Сидуел (Видео)

  • стийв сидуел-
  • брайтън-
  • видео

Брайтън вече е втори в Чемпиъншип и диша във врата на лидера Нюкасъл

Стийв Сидуел от Брайтън в събота заби изключително атрактивен гол срещу Бристол Сити в Чемпиъншип.

Тимът му спечели с 2:0 при гостуването си в 16-ия кръг от втората по сила дивизия в английския клубен футбол, а 33-годишният бивш играч на Челси реализира първото попадение в двубоя.

В 13-ата минута Сидуел не се поколеба и за момент и прехвърли вратаря на Бристол Сити Ричард О'Донъл с майсторски удар от центъра. Подобни голове в кариерите си са отбелязвали звезди като Дейвид Бекъм и Чаби Алонсо.

Джейми Мъри в 20-ата минута бе авторът на другия гол за Брайтън, а след тази победа Сидуел и компания заемат второ място в класирането в Чемпиъншип, на 3 точки зад лидера Нюкасъл и на 5 пред третия Хъдърсфийлд. Бристол Сити е девети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Немам думи

    0 0 Отговор
    На това му се вика да ти вкарат гол от 'Халите' :)