Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 21:44 836 0

Бартън се махна от Глазгоу с гръм и трясък

  • бартън-
  • глазгоу-
  • изцепка

Противоречивият Джоуи Бартън напусна Глазгоу Рейнджърс, но не и без да направи поредната си изцепка.

Официално договорът между футболиста и шотландския гранд бе прекратен вчера заради неразбирателство между двете страни.

Бартън влезе в конфликт с мениджъра Марк Уотбъртън и беше наказан да тренира с юношите. Според Daily Record халфът пощурял, когато от клуба изпратили един от гардовете, за да го принуди да опразни шкафчето си в съблекалнята. Отделно на него му бил забранен достъп до ресторанта, където футболистите се хранят и където стоеше кафе-машината.

Оказа се обаче, че още преди седмица англичанинът е взел машината за кафе, която лично беше закупил за нуждите на отбора.

На всичко отгоре Бартън е и разследван, че е залагал на футболни мачове, което е забранено за професионални играчи на Острова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА