Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 01:00 1 070 1

Барселона готви астрономически договор за Меси

  • меси-
  • барселона-
  • договор

Заплатата на аржентинската звезда може да е 50 милиона евро на година

Барселона готви астрономически договор за Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на испанския шампион Барселона приготвя феноменален договор за голямата си звезда Лео Меси. Наскоро иберийските медии съобщиха, че на "Камп Ноу" имат две основни задачи, за да обвържат петкратния носител на Златната топка. Първата е да го накарат да се чувства комфортно извън стадиона, т.е. да му ударят сериозно рамо при проблемите с данъчните, които го осъдиха на 21 месеца затвор и глоба от около 3,5 млн. евро. Меси обаче едва ли ще лежи зад решетките, като се очаква присъдата да бъде изменена в пробация.

Втората голяма задача пред каталунците за новия договор е свързана с финанси. Авторитетното издание Marca твърди, че от клуба са готови да му плащат астрономическата заплата от 50 млн. евро на година. Възнаграждението обаче ще бъде бруто, но въпреки това ще направи Меси най-скъпоплатения футболист в историята.

Сегашният контракт на аржентинския национал е до 2018 г. и се очаква до края на сезона да бъде официално подновен. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    0 0 Отговор
    И защо пък "едва ли ще лежи". С какво е по-различен от някой друг данъчен измамник в особрено големи размери. Е заради това тия мамини дришльовци футболистчетата ще си правят каквото си пожелаят, защото са абсолютно безнаказани заради многобройната аудитория. А именно един такъв трябва да влезе в панделата и да видиш как останаите няколко стотин ще започнат да се позамислят за деянията си.
    Лигльовци !!!
    Като прочета тая статия и се сещам за Николай Михайлов. Няма по разглезено л..но от него. Срам за футбола.