10 Ноември, 2016 12:29 855 0

Рууни отказал огромна оферта от Китай

  • пекин-
  • оферта-
  • китай-
  • рууни-
  • манчестър юнайтед

Нападателят е бил на крачка от трансфер в Пекин Гуан

Рууни отказал огромна оферта от Китай - 1
Снимка: БТА/АР

Уейн Рууни е отказал зашеметителна оферта от китайския Пекин Гуан през лятото. Според почетния президент на азиатския клуб отборът е водил преговори с английския национал, но те не са завършили добре.

"Ние наистина искахме да привлечем Рууни в началото на сезона, но той ни каза, че иска да остане в Юнайтед'', коментира Лю Нин, цитиран от ''Гардиън''.

''Уейн директно ни каза, че ще играе във Висшата лига, докато здравето му позволява. Ние дори се бяхме срещнали с агента му, но получихме отказ от футболиста''.

Въпреки сериозния интерес от Китай и цял свят към Рууни, нападателят е готов не само да си изпълни договора с Юнайтед, а и е отворен за преподписването на нов такъв.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА