Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 16:25 839 1

Шефът на женския тенис приветства завръщането на Шарапова

  • шарапова-
  • тенис-
  • завръщане-
  • допинг

"Нямам търпение да я видя отново на корта", заяви Стив Саймън

Шефът на женския тенис приветства завръщането на Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Изпълнителният директор на Женската тенис асоциация (WTA) Стив Саймън заяви, че няма търпение да види Мария Шарапова отново на корта.

Рускинята бе наказана в началото на годината заради употребата на забраненото вещество мелдониий, а след това забраната ѝ за участие в официални турнири бе намалена от две години на 15 месеца и така тя ще може да се завърне на корта на 26 април.

"Смятам, че играта, феновете, турът, всички ще приемат добре Мария. Нямаме търпение да я видим отново на корта. Тя преживя една дълга и трудна година, за да извърви този път. Мисля, че демонстрира огромна примиреност и сдържаност", коментира Саймън.

"Мария застана зад всичко, което е направила. Надяваме се всички атлети и хора да се държат по този начин, когато сгрешат и да поемат отговорност за делата си. Шарапова плати висока цена за това, което направи. Загуби ранкинга си, загуби 15 месеца доходи, това е сериозна загуба за всеки", каза още Саймън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Само братята Уйлямс никога не губят.)