Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 19:03 987 0

Юнайтед иска да компенсира Швайни

  • юнайтед-
  • бастиан швайнщайгер-
  • компенсира-
  • евертън-
  • депай-
  • куман

Евертън пожела да привлече Депай

Манчестър Юнайтед е готов да предложи компенсация от 11 милиона евро на Бастиан Швайнщайгер за разтрогване на договора му с клуба, твърди "Билд".

32-годишният германски полузащитник има контракт с англичаните до лятото на 2018 година, като ако реши да го изпълни, той ще заработи 18 милиона евро.

Така, ако германецът се съгласи да прекрати споразумението си с Юнайтед по взаимно съгласие, той ще трябва да се лиши от 7 милиона евро.

Швайнщайгер беше привлечен на "Олд Трафорд" от Байерн Мюнхен през юли 2015 година, като през първия си сезон за островитяните той записа 31 официални мача с 1 гол и 2 асистенции е екипа на "червените дяволи".

От началото на настоящата кампания при новия мениджър Жозе Моуриньо германецът няма нито една игрова минута.

В същото време Евертън ще се опита да привлече под наем крилото на Юнайтед Мемфис Депай през зимния трансферен прозорец.

Според "Дейли Мейл" мениджърът на "карамелите" Роналд Куман иска да даде шанс на своя сънародник, който също не е част от плановете на Специалния.

22-годишният Депай акостира на "Олд Трафорд" през миналата година, като за него бяха платени 25 милиона паунда. Въпреки че започна добре, Депай все още не успява да оправдае високите очаквания. През този сезон той все още не е започвал като титуляр в двубой от Премиър лийг.

Вчера Депай игра 25 минути за Холандия в контролата с Белгия, а Куман изгледа на живо двубоя на "Амстердам Арена" и остана видимо доволен от представянето на футболиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА