17 Ноември, 2016 02:44 903 0

Барса почти уреди Лихтщайнер

  • лихтщайнер-
  • барселона-
  • ювентус

Швейцарецът напуска Ювентус през зимата

Барса почти уреди Лихтщайнер - 1
Снимка: БТА/АР

Барселона вече е задействал план за привличането на десния бек на Ювентус Стефан Лихтщайнер от януари, съобщи "Гадзета дело спорт". Каталунците се надяват швейцарецът да им излезе евтино, тъй като договорът му със Старата госпожа изтича на 30 юни 2017 г. 

В момента на този пост за Барса играе универсалният Сержи Роберто, но той е далеч от класата на Дани Алвеш, който премина в Юве това лято. 32-годишният Лихтщайнер е оценен на 5 милиона евро.

С идването на Алвеш той все по-рядко играе - в досегашните 12 кръга е играл само в 6 мача от Серия А, като в останалите 6 е търкал пейката.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА