Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 17:57 1 148 0

Грозни сцени на контрола на ЦСКА

  • цска-софия-
  • царско село-
  • господинов-
  • меле-
  • контрола

Анатоли Господинов пострада по време на контролата с Царско село, двата тима се хванаха за гушите

Грозни сцени на контрола на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

ЦСКА победи с 1:0 Царско село в контролна среща, която се игра в комплекса. "Червените" стигнаха до успех с попадение на Рубен Пинто в 20-ата минута, но не с това се запомни двубоя.

В 30-ата минута на терена стана страшно. Бранител на Царско село се сблъска с вратаря на ЦСКА Анатоли Господинов, който остана да лежи на терена със сцепена устна. Мигновено футболистите на Едуард Йорданеско скочиха и се заформи меле. Бързата намеса на треньорските щабове и резервните футболисти предотврати по-сериозно сбиване. Господинов пък бе откаран веднага в "Пирогов" от помощник треньора на ЦСКА Кирил Динчев.

Срещата продължи 45 минути, тъй като двата тима се бяха разбрали така предварително.  В по-късен мач играчите на Едуард Йорданеску ще срещнат Хоризонт (Турново), като тази среща също ще бъде с продължителност от едно полувреме.

Събитията на терена в "Царско село" бяха изгледани от изпълнителният директор на "червените" Пламен Марков, Стойчо Стоилов и синът на Гриша Ганчев - Данаил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА