Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 19:57 1 104 0

Хубчев: Време е за позитивизъм!

  • хубчев-
  • национален отбор-
  • позитивизъм-
  • българия-
  • беларус

Селекционерът доволен от старанието на футболистите

Хубчев: Време е за позитивизъм! - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев сподели очакванията си за утрешната световна квалификация с Беларус на "Васил Левски". Специалистът призна, че е доволен от старанието и отношението на футболистите към тренировъчния процес, и изрази надежди, че ще види това и в неделя.

„Проблеми нямаме. Научихме много неща от контролата им с Гърция. Седем-осем човека се появиха като нови имена в състава на Беларус, но стилът на този отбор не се променя. Много хора твърдят, че основният ни проблем е защитата. Факт е, щом имаме проблем отзад, значи има проблем целият отбор. Изключително доволен съм от старанието на отбора в тренировките. Приятно ме изненада. По-трудното е да пренесем това на терена. По принцип на тренировки нямаме проблеми, но мачовете не протичат така, както ни се иска. Това ще е задачата, дано да се получи.“

„Ще има промени, не знам колко ще са те. До този момент никой не е упражнявал натиск върху мен. Ако погледнем малко по-позитивно, няма да е зле. Занимаваме се само със спекулации. Това са несериозни въпроси. Исках да видя блясък в очите. Нито ми е поставяна цел да класирам отбора, нито нищо. Ако не бях видял качества в тези момчета, нямаше да се съглася. Трябва само да премахнем този страх в отбора. Като чухме резултата вчера Франция – Швеция (2:1), трябва да направим всичко възможно ние да станем с 6 точки.

„Поведението на момчетата на терена е важно не толкова резултатите. Хората ще видят, че се опитваме да мърдаме и ще се върнат на стадиона. Никакви други плакати и апели няма да помогнат. Ще бъде много жалко, ако страхът е основният проблем на тези момчета“, завърши Петър Хубчев.

Двубоят между България и Беларус е утре от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА