13 Ноември, 2016 15:56 982 3

Лечков: Ходенето на мачове да стане задължително

  • лечков-
  • публика-
  • българия-
  • беларус

"И 3000 зрители да има на стадиона, пак ще е обидно", призна вицепрезидентът на БФС

Лечков: Ходенето на мачове да стане задължително - 1
Снимка: БТА

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори в предаването „Спортна треска“ на БНТ по повод днешния двубой на България срещу Беларус. Той коментира дали е вярно, че ще има само 270 човека на срещата.

"И 3000 зрители да има на стадиона, пак е обидно. Явно трябва да направят ходенето на мач на България като гласуването - задължително. Казвам това в кръга на шегата", коментира Лечков.

Шефът във футболния съюз коментира и актуалната от години тема, че странични хора се месят в работата на националните селекционери и ходатайстват за привличането в отбора на определени футболисти.

"Ако има такова нещо, тогава ще му взема телефона на Хубчев. Познавам работата на Петър Хубчев, играл съм с него и знам, че при него това е невъзможно", допълни бившият национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    0 0 Отговор
    Прос фитболист
  • 2 филчо

    0 0 Отговор
    ходенето на мачове да стане задължително,добре а да дигнте малко държанвия стандарт???
  • 3 Сливенски

    0 0 Отговор
    Уважавайте себе си за да ви уважават и другите бе хора-не давайте трибуна на такива ,само се излагате.