Last news in Fakti

15 Ноември, 2016 09:59 1 219 3

Ники Михайлов пред трансфер в Лудогорец

  • ники михайлов-
  • трансфер-
  • лудогорец-
  • владислав стоянов

Разградчани се оглеждат за заместник на Владислав Стоянов

Ники Михайлов пред трансфер в Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Лудогорец може да осъще­стви изненадващ транс­фер по време на зимна­та пауза и да привлече вратаря Николай Михайлов, пише "Тема Спорт".

28-годишният страж, който е собственост на турския Мерсин постепенно възвръща формата си и отново е част от националния отбор. Също така, договорът на шампионите с Владислав Стоянов изтича през лятото на 2017 година и към момента не са во­дени преговори за подновява­нето му.

Интерес към Стоя­нов от чуждестранни клубове не липсва и е напълно възможно Лу­догорец да го продаде през идния зимен трансферен прозорец.

Разградчани следят изявите и на Тодор Неделев, който играе като преотстъпен в Ботев (Пловдив) от германския Майнц 05. "Орлите"  могат да го привлекат в състава си, ако продължат в Лига Европа напролет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ни кой

    0 0 Отговор
    Ако вземат и Божинов, направо може да не ги пускат да играят, а да направят едни прилични пари от едно риалити :D
  • 2 Спиро

    0 0 Отговор
    Голям смях, до малката перука ли опряхя?
  • 3 Перукан

    0 0 Отговор
    Малката Перука е добра само за черно тото щото топка няма да хване.