Last news in Fakti

16 Ноември, 2016 00:00 2 974 0

Гризман с уникални бутонки за мадридското дерби

  • гризман-
  • бутонки-
  • мадридско-
  • дерби-
  • атлетико-
  • реал

Нападателят на Атлетико (Мадрид) се размина с тежка контузия и ще е на линия за мача

Гризман с уникални бутонки за мадридското дерби - 1
Снимки: Puma

Звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман се подготвя подобаващо за предстоящото дерби от Примера дивисион срещу големия съперник Реал (Мадрид).

Нападателят на "дюшекчиите" ще вземе участие в сблъсъка на "Висенте Калдерон" в събота, играейки със специално изработени бутонки. Уникалните футболни обувки са в червено-бели цветове. На тях личат надписите "Дерби треска" и "Мадридско дерби".

Гризман бе под въпрос за предстоящия сблъсък, тъй като по време на световната квалификация между Франция и Швеция (2:1) получи контузия. След двубоя всички се опасяваха от счупване на крака и тежка травма, но в крайна сметка се оказа, че е само хематом.

Гризман с уникални бутонки за мадридското дерби


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА