15 Ноември, 2016 14:17, обновена 15 Ноември, 2016 14:18 789 0

"Ястребово око" на турнира в София

  • ястребово око-
  • софия-
  • тенис-
  • atp 250

Тенис надпреварата ще е от 5 до 12 февруари в столицата

"Ястребово око" на турнира в София - 1
Снимка: sofiaopen.bg

Второто издание на тенис турнира Garanti Koza Sofia Open ще разполага с видеоповторение на спорни ситуации, известно като „ястребово око“, съобщиха организаторите. Състезанието е от 5 до 12 февруари 2017 година в столичната зала „Арена Армеец“.

„Ястребовото око“ е страхотно развитие и повишаване на стандарта за София. Повечето, но не всички турнири, от категория АТР 250 вече използват технологията. Феновете на тениса в залата ще харесат много това нововъведение“, заяви директорът на турнир Пол Макнами.

Отговорник за видеоповторението в София ще бъде Марта Мрозинска от Полша, която е носител на бронзова реферска значка.Носителката на сребърна значка Веселина Донева е главен съдия. Тя заемаше същата длъжност и на Garanti Koza Sofia Open през тази година. Помощник на Донева е председателят на съдийската комисия към БФТ Любомир Бадински. Антоанета Димитрова е шеф на реферите. 

Супервайзър на състезанието от категория „АТР 250“ в София за втора поредна година ще бъде португалецът Карлос Санчес.Съдии на стол ще бъдат отново колоритният Карлос Бернардеш (Бразилия), Мохамед ел Дженати (Мароко) и Блаже Трифуновски (Нова Зеландия). Новото име е това на испанския арбитър Хауме Кампистол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА