17 Ноември, 2016 11:33 750 0

Юношите в последна урна за елитния кръг

  • юноши-
  • урна-
  • жребий-
  • евро 2017

Момчетата на Ангел Стойков отстъпиха с 0:1 на Беларус в последния си мач

Юношите в последна урна за елитния кръг - 1
Снимка: БТА

Загубата на юношеския национален отбор на България дo 19 г. от Беларус с 0:1 мо­же да се окаже скъпо струваща. Представителният ни тим в тази възрастова група стартира по перфектен начин квалификациите за Евро 2017 с два престиж­ни успеха над Дания (3:1) и Португалия (1:0), но ще бъде поставен в най-слабата четвърта урна при жребия за Елитния квалифи­кационен кръг за Евро 2017.

Бълга­рия е с най-добри резултати измежду съставите, поставени в четвърта урна, но заради по-лоша голова разли­ка сме на опашката на жребия. За съпоставка, евентуална победа или равенство срещу Беларус щепе да ни изстреля във втора урна.

Жребият на отборите за следващата фаза ще се тег­ли на 13 декември в Нион, Швейцария. Елитният ква­лификационен кръг ще се проведе от 20 до 28 март 2017 г. Ще участват 28 отбора, които ще са разпределени в седем групи. Са­мо първият от всяка група получава виза за Евро 2017, което ще се проведе в Грузия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА