Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 05:16 917 0

Рома по петите на Мемфис Депай

  • рома-
  • мемфис депай-
  • манчестър юнайтед

"Джалоросите" искат да вземат халфа под наем

Рома по петите на Мемфис Депай - 1
Снимка: БТА/АР

Рома иска да вземе офанзивният халф на Манчестър Юнайтед Мемфис Депай под наем през януарския трансферен прозорец, пише италианското издание Кориере дело Спорт.

Според информацията, "римските вълци" работят по привличането на холандеца от няколко седмици насам, но го пазят в тайна, за да не алармират конкуренцията за подписа му.

От Юнайтед пък са съгласни на подобен ход, но ще изчакат до последно, за да видят дали няма да има оферта за закупуване от друг клуб.

Депай дойде с големи очаквания на "Олд Трафорд", но през настоящия сезон записа едва 71 минути игрово време с фланелката на "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА