Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 20:33 994 0

Джокович избухна с 3 от 3 в Лондон

  • джокович-
  • 3 от 3-
  • лондон

Бившият номер 1 в света Новак Джокович записа третия си пореден успех на финалния турнир Мастърс на АТР в Лондон, като излиза от групата си с пълен актив за четвърти път в последните пет години.

Намиращият се на 2-о място в ранглистата на АТР сърбин, който все още може да завърши и като водач, се наложи над белгиеца Давид Гофен с 6:1, 6:2.

За Гофен това е дебют на това ниво, след като зае в тази група мястото на контузилия се Гаел Монфис (Франция). Но 11-ият в подреждането на АТР не изглеждаше особено конкурентен на Джокович, който позволи да се появи само една точка за пробив на сервиса му и то в последния гейм на мача. В същото време Джокович реализира четири от шестте си възможности за пробив - по две във всеки сет. Джокович вече се беше класирал за полуфиналите на турнира.

По-късно днес в директен сблъсък за втората полуфинална квота в този поток ще се изправят Милош Раонич (Канада) и Доминик Тийм (Австрия).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА