Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 22:18 1 229 1

Сърцето на Стоичков пламти за ЦСКА-София

  • сърцето-
  • стоичков-
  • цска-софия

Легендата на родния футбол ЦСКА-София - Христо Стоичков излезе със специално обръщение по време на церемонията, на която бе представен новия сайт на ЦСКА-София.

Един от главните акционери в "червения" клуб призова всички да работят здраво и упорито за благото, като бе категоричен, че никога повече няма да позволи любимият му тим да бъде тъпкан.

“След 30 години ЦСКА пак е единен. Отново всички сме заедно и ще се борим за славата на клуба ни. Трябва да работим изключително много, за да постигнем целта. Още от първия ми ден на „Армията“ разбрах каква е магията, каква е аурата ЦСКА. Емблемата са носили великите Нако Чакмаков и Никола Станчев, които вече не са сред нас. ЦСКА са защитавали борец №1 в свободния стил на ХХ век Валентин Йорданов и първият олимпийски медалист Борис Георгиев. В нашия клуб е и най-голямото ни момче Любо Ганев, както и най-точното око Петко Маринов”, заяви Стоичков.

“Винаги на „Армията“ е и Треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев, както и единствената ни олимпийска шампионка в плуването Таня Богомилова. Списъкът е огромен и няма да споменавам повече имена, за да не обидя някого. Всички ние никога няма да позволяваме повече да ни тъпчат“, увери легендарният голмайстор на Барселона по време на церемонията във Военния клуб, на която присъстваха редица легенди на клуба от всички спортове, както и целият футболен състав.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Ица, всичко е ясно !! И ние , като теб обичаме ЦСКА и то далеч, преди ти да риташ футбол !! ОБАЧЕ НА ГОЛЯМ ОТБОР ТРЯБВА И КАЧЕСТВЕН ТРЕНЕР !! А мамалигата Е МНОГО НИСКА ТОПКА И ГОЛЯМ НОВОБРАНЕЦ !! Ти сам най-добре знаеш, ЧЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА !!