Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 22:53 878 0

Апетитът на Лайпциг в Бундеслигата расте

  • лайпциг-
  • бундеслигата-
  • звезди

РБ (Лайпциг) обяви грандиозни планове за развитието си. Те ще включват и привличането на скъпоплатени звезди, които да засилят тима към титлата.

Припомняме Ви, че амбициите на новака в Бундеслигата са сериозни и ктой все още не познава вкуса на загубата като още утре вечер дори може да излезе еднолично на първото място във временното класиране, ако се пребори дори и само за точка при гостуването си на Байер (Леверкузен).

Клубът е на футболната карта от само 7 години, но вече дава заявки да се превърне във фактор, а и изглежда финансово обезпечен. В тази връзка е било взето решение за отпадане на тавана на заплатите на играчите.

"Имайки предвид къде сме в момента, сме длъжни да продължим да се развиваме, заяви спортният директор на "Червените бикове" Ралф Рангнинк пред Deutschen Presse-Agentur. - Досега имахме неписано правило относно това колко най-високи могат да са заплатите в клуба. То обаче няма да важи в следващите пет години. Нещата ще се случат автоматично, защото и в момента преговаряме с някои футболисти за подновяването на договорите им. Ще настройваме възнагражденията въз основа на резултатите, които постигаме."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА