19 Ноември, 2016 23:30 1 224 1

Роналдо сподели най-щастливият миг в живота си (Видео)

  • роналдо-
  • португалия-
  • видео

Прочувствена реч на капитана на Португалия трогна съотборниците и треньора му

Пресслужбата на националния отбор на Португалия публикува неизлъчвано досега видео с речта на капитана на тима Кристиано Роналдо след триумфа на Евро 2016 на 10 юли на "Стад дьо Франс" в Париж.

Силните думи, казани в съблекалнята, са достоен завършек за шампионата за португалската мегазвезда. Първенството във Франция за него започна с шегите по негов адрес след мача с Исландия, пропусната дузпа срещу Австрия, последваха два гола във вратата на Унгария, попадение с глава в полуфинала и нелепата контузия във финала срещу Франция, която го извади от игра. Обзет от емоциите, капитанът на "селесао", взема думата в съблекалнята, в която се възцарява тишина.

"Искам да благодаря на треньора, без него победата би била невъзможна. Искам да благодаря на целия отбор и щаба, на всички, които взеха участие в това приключение. Никой не вярваше в Португалия, но ние постигнахме нещо голямо. Влязохме в историята на Португалия. Аз съм много щастлив, това е един от най-хубавите дни в живота ми. Никакви титли или награди не могат да се сравнят с това. Аз съм много, много щастлив и мога да повтарям това още 100 пъти", казва Роналдо, а след края на речта му всички избухват в аплодисменти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.