Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 04:45 1 112 0

Прогноза на деня: Севиля - Ювентус

  • севиля-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • прогноза на деня
Прогноза на деня: Севиля - Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от груповата фаза на Шампионска лига между тимовете на Севиля и Ювентус.

Домакините вървят убедително в турнира като заемат първото място във временното класиране в група "H" с актив от 10 точки. Севиля записа три победи и едно равенство, като ремито дойде именно срещу Ювентус в Торино - 0:0.

Ювентус, от своя страна, не се представя по най-убедителния начин в турнира. Бианконерите са втори с актив от 8 точки. Те записаха две победи и две равенства. Мачът е от изключителна важност и за двата тима, тъй като победителят почти сигурно ще завърши на първата позиция в групата и ще избегне по-тежки съперници на осминафиналите.

В срещите помежду им, Ювентус са записали две победи, докато Севиля са побеждавали един път. Една среща е завършила наравно.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 2 (Ювентус да победи). Коефициентът за този знак е около 2.7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА