Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 15:57 1 138 0

Конте: Рано е да се каже дали сме фаворити

  • конте-
  • фаворити-
  • премиършип-
  • коста-
  • мидълзбро

Коста е един от най-добрите нападатели в света, категоричен е обаче босът на Челси

Конте: Рано е да се каже дали сме фаворити - 1
Снимка: БТА/АР

Антонио Конте запази спокойствие и обяви, че е твърде рано Челси са бъде слаган сред фаворитите за титлата, въпреки че лондончани оглавиха класирането. Вчера те победиха трудно Мидълзбро с 1:0 и записаха шеста поредна победа със суха мрежа, за да се изкачат на върха с точка пред Ливърпул и Манчестър Сити. Италианецът обаче не изпада в еуфория.

„Много е трудно да се каже сега дали сме фаворити. Само преди месец и половина загубихме два пъти поред от Ливърпул и Арсенал и тогава определено не бяхме фаворити. Затова е трудно това мнение да се промени бързо. Работим добре, но искам да измине поне първата половина от сезона преди да кажем какви ще бъдат целите ни“ заяви уклончиво Конте.

„Разбира се, че съм доволен от представянето ни напоследък, защото в тази лига е много трудно да имаш такава поредица и е фантастично да спечелим 6 поредни мача. Момчетата са прекрасни, но трябва да останем спокойни“ добави италианецът, като не пропусна да похвали Диего Коста, който за пореден път се превърна в герой и донесе успеха над Боро.

„В момента смятам, че той е един от най-добрите нападатели в света. Вече е много по-търпелив, но по правилния начин. Концентриран е, играе силно с и без топка и бележи много, така че се надявам да продължи така“ изтъкна Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА