21 Ноември, 2016 21:27 759 0

Ще оперират контузения Братоев

  • оперират-
  • контузения-
  • братоев

Контузията на Валентин Братоев се оказва по-настойчива от очакваното. Костицата на пръста на травмирания крак на родния волоейболист не зараства нормално и ще се наложи той да бъде опериран.

Бившият национал е направил една седмица тренировки с отбора на Нефтохимик 2010 (Бургас), но е усетил болка на контузеното място. Той веднага е отишъл на преглед, където е било установено, че няма промяна в състоянието на крака му.

"Плановете бяха да дойда в Бургас да потренирам и да видя как ще е крака. Усетих болки и веднага направих консултация с докторите. Стана ясно, че фрактурата не зараства и ще трябва да се оперирам. Не знам кога ще се завърна в игра. Всичко зависи от това как се възстановявам след операцията, така че прогнози не мога да правя. За сега знам само, че след интервенцията 1 месец ще трябва да съм с шина и патерици", сподели Вальо Братоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА