21 Ноември, 2016 22:31 795 0

Проблеми за Раниери преди мача с Брюж

  • раниери-
  • брюж-
  • слимани

Слимани и Шмайхел още не са се възстановили напълно

Ислам Слимани отпадна от състава на Лестър Сити за утрешното домакинство на Брюж в срещата от петия кръг в група G на Шампионската лига.

Алжирецът страда от травма на прасеца и не е готов за игра. Мениджърът на островитяните Клаудио Раниери няма да може да разчита и на титулярния вратар Каспер Шмайхел, който се възстановява след фрактура на ръката.

Английският шампион е лидер в групата с 10 точки и се нуждае от равенство, за да си гарантира място на осминафиналите на надпреварата. Брюж е последен без актив след четири загуби в четири мача и голова разлика 1:10.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА