Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 01:00 922 0

Моуриньо иска Карик да остане в Юнайтед

  • карик-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • договор

Ветеранът ще получи предложение за нов договор

Моуриньо иска Карик да остане в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед ще предложи нов едногодишен договор на ветерана в халфовата линия на тима Майкъл Карик, твърди "Дейли Мейл". 35-годишният футболист се бореше сериозно за игрово време по-рано през сезона и се очакваше това да бъде последната му кампания на "Олд Трафорд", след като контрактът му изтича в края на сезона.

Моуриньо обаче е останал впечатлен от неговото представяне напоследък и смята, че халфът е доста ценен за тима и ще бъде добре да остане още една година в отбора. Той се представи на изключително ниво срещу Арсенал през уикенда и бе сред най-добрите играчи на отбора по време на дербито, а освен това активно подпомагаше действията на Пол Погба.

"Карик е просто фантастичен и съжалявам, че не съм му бил наставник, когато е бил на 25 години. Винаги съм го харесвал", обяви Моуриньо след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА