Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 12:28 672 0

Саутгейт на дълъг разговор с ФА

  • саутгейт-
  • фа-
  • национален треньор-
  • англия

Футболната асоциация на Англия обявява решението си до седмица

Близо три часа продължи събеседването Гарет Саутгейт с ръководството на Футболната асоциация на Англия днес, съобщи „Скай Спортс“. Временният селекционер на английския национален тим е доволен от работата си начело на „трите лъва” за периода в който води отбора, след като замени отстранения през септември Сам Алардайс. Саутгейт записа 2 победи и 2 равенства начело на Англия, като в последния мач отборът изтърва два гола аванс в заключителните минути и завърши 2:2 с Испания на „Уембли”. Все още не е ясно дали треньорът ще остане за постоянно начело на тима.

На днешната среща са присъствали президентът на ФА Грег Кларк, изпълнителният директор Мартин Глен, техническият директор Дан Ашуърт, както и Хауърд Уилкинс и Греъм льо Со, които също имат ръководни функции. Финалното решение обаче ще бъде взето от първите трима.

Според английските медии Саутгейт може да бъде назначен официално на селекционерския пост през следващата седмица, най-вероятно в сряда (30 ноември). На този етап не са насрочени разговори с други специалисти, но те не могат да бъдат изключени, макар и да не изглеждат много вероятни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА