22 Ноември, 2016 15:27 1 253 0

Ибрахимович: Юнайтед е аутсайдер!

  • ибрахимович-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо

"ПСЖ е по-силен отбор, но не можех да откажа на Моуриньо", заяви шведът

Ибрахимович: Юнайтед е аутсайдер! - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович призна, че тимът не е толкова силен, колкото предишния му отбор Пари Сен Жермен, но въпреки това смята, че е взел правилното решение, когато е подписал с "червените дяволи".

Като причина за решението си Ибрахимович посочи възможността да се превърне в ключова фигура за връщането на славните години на Манчестър Юнайтед, както и шанса да работи с дългогодишния си приятел Жозе Моуриньо.

"Присъствието на Моуриньо бе решаващо. Тимът, с който подписах този сезон, не е толкова силен, колкото този, който напуснах. Нямаше обаче как да откажа на Моуриньо", каза шведът.

"Когато той ми се обади, единственото, което трябваше да решим, бе кога да бъде представянето ми. Парите никога не са били проблем. За мен идването в Юнайтед е предизвикателство, а аз никога не отказвам предизвикателствата. Това ме мотивира да дойда - да играя за един от най-големите клубове в света, който обаче има проблеми в последно време и на който да помогна да печели купи отново", каза Ибрахимович.

"От самото начало повтарям, че ние не сме фаворити, а аутсайдери. Хората са ентусиазирани от новите попълнения, но забравят, че клубът не е ставал шампион от няколко години. В началото започнахме добре, но после дойдоха и загубите. Определено имаме още много върху какво да работим", добави шведът.

Манчестър Юнайтед се намира на шесто място във Висшата лига и изостава на 9 точки от лидера Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА