24 Ноември, 2016 06:00 999 0

Прогноза на деня: Шалке 04 - Ница

  • прогноза на деня-
  • прогноза-
  • шалке 04-
  • ница

"Кралскосините" са убедителен лидер в групата си

Прогноза на деня: Шалке 04 - Ница - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната Прогноза на деня екипът на Факти.бг подбра двубоят от група "I" на Лига Европа между съставите на Шалке 04 и Ница.

Домакините от Германия стартираха отчайващо шампионата в Бундеслигата, записвайки пет загуби в първтите си шест мача, но постепенно набраха скорост и в момента играят доста силно. Те се върнаха на пътя на победата в местния шампионат, а в Лига Европа нямат никаква конкуренция в своята група. Те са убедителен лидер пред Краснодар, Залцбург и Ница с 12 точки от четири срещи.

Ница се представя страхотно във френското първенство и е водач в класирането, но в Европа проблемите пред тима са не един и два. Въпреки това тимът може да измъкне поне точка на Шалке, с оглед и на факта, че домакините отдавна си осигуриха класиране напред и няма да хвърлят кой знае какви сили в този мач.

Прогнозата на Факти.бг за този сблъсък е Х (равенство). Коефициентът за този знак при повечето букмейкъри е около 3.7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА