24 Ноември, 2016 20:04 963 0

Венгер се изказа песимистично

  • венгер-
  • арсенал-
  • песимист

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер смята, че лондончани имат само 10 процента шанс да завоюва първото място в група "А" на Шампионската лига, след като завърши 2:2 срещу Пари Сен Жермен на "Емиратс" снощи.

Англичаните имат равен актив с французите преди последните мачове, но заради по-лоши показатели в преките двубои след 1:1 на "Парк де Пренс" парижани имат предимство. Арсенал гостува на Базел, докато ПСЖ приема Лудогорец на 6 декември, а след тези две срещи ще стане ясно и окончателното класиране, като единственото сигурно е, че англичаните и французите продължават на осминафиналите.

"В момента сме втори, но все още не е свършено. Шансовете да останем втори са 90 процента, но ние искаме първото място. Като цяло свършихме добре работата си в групата. Не сме загубили мач, но дали това ще бъде достатъчно? Не знам", коментира Венгер. "Дали ще бъде по-хубаво или по-лошо, ако завършим втори, това ще стане ясно след жребия. Ако погледнем другите Ако си първи, имаш предимството да играеш в реванша като домакин, но за мен разочароващото е, че искахме да победим ПСЖ, но не успяхме. Това е наистина разочароващото", каза още Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА