Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 10:28 1 200 1

Джони Велинов: Владо Стоянов е готов за трансфер

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • базел-
  • велинов-
  • трансфер

"Владо затвори устата на всички критици", заяви легендарният страж на ЦСКА

Джони Велинов: Владо Стоянов е готов за трансфер - 1
Снимка: БТА

Легендарният вратар и треньор на стража на Лудогорец Владислав Стоянов в школата на ЦСКА Георги Велинов даде висока оценка на представянето му срещу Базел при равенството 0:0 в Шампионската лига.

"Невероятен мач на Владо Стоянов. Който не е пазил, той не го разбира. За мен с играта си срещу Базел той си осигури билет за голям европейски клуб. Говоря го сериозно - Владо може да играе в топ 4 на отборите от всяко едно първенство. Само ще попитам - колко по-добри вратари в света се сещате? На първо четене Мануел Нойер. Нищо не липсва на нашето момче за Испания, Италия или Англия. Притежава излизане, рефлекс, игра с ръка, всичко…

Спасяванията му с една ръка срещу Базел са белег на много висока класа. Това го могат малцина вратари, тъй като не лягаш веднага, тялото изчаква удара и тогава реагираш. Освен талант се иска и опит, който Владо придоби с годините.

Казват, че швейцарците били топката право в него. Пълни глупости. Когато ти стрелят от три метра, в повечето случаи едва виждаш топката. Какво остава за реакция! Това е класа, не късмет. Просто Владо затвори устата на всички, които пишеха и говореха срещу него", коментира Джони пред "7 дни спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    0 0 Отговор
    ми да ходи някой друг на негово място и да бият и в него топката..........
    мНОГО Е ЛЕСНО ОТ СТРАНИ