Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 14:58 1 024 1

Григор Димитров - един от най-бързите в тениса

  • димитров-
  • скорост-
  • тенис-
  • изследване

Феновете и специалистите го знаят, но вече има и доказателство за това

Григор Димитров - един от най-бързите в тениса - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров е сред най-бързите тенисисти в света. Феновете и специалистите го знаят, но вече има и доказателство за това. Изследване на Tennis Australia’s Game Insight Group показва най-високата скорост, която състезателите са развили по време на участие в първия за сезона турнир от „Големият шлем" в Мелбърн.

Номер 1 е Новак Джокович (Сърбия) с максималните 36,02 км/ч (средна скорост 14,89 км/ч), следван от Анди Мъри (Шотландия) с 34.87/ 15,89, Лейтън Хюит (Австралия) с 31,24/15,24 и Жил Симон (Франция) с 30,76 и 14,93 км/ч. Димитров е пети с показатели 28,91 и 15,05 км/ч.

Междувременно Григор продължава подготовката си за новия сезон, като редува работа във фитнеса и на корта с треньора си Даниел Валверду и останалите от екипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    0 0 Отговор
    Един от най бързите на корта, но явно в леглото има друга репутация. Евала Гришо, мачкай наред!