Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 19:58 628 0

Конте: Рано е да говорим за титла

  • челси-
  • конте-
  • тотнъм-
  • титла

"Искам играчите да се концентрират върху представянето си", заяви италианецът

Конте: Рано е да говорим за титла - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте остана доволен от седмата поредна победа на тима, след като отборът му надви Тотнъм с 2:1 в лондонското дерби снощи. Той обаче отсече, че сега изобщо не е момента да се говори за спечелване на титлата от страна на "сините", макар че отборът си задържа първото място в класирането.

"Сега не е правилното време през което да говорим за спечелването на титлата", обяви той.

"Трябва да се подобрим още и имаме дълъг път, който предстои да извървим. Сезонът е дълъг, има още много време".

"Просто е необходимо да изчакаме известно време и по-нататък да говорим за подобни неща. Важното е да останем скромни и здраво стъпили на земята, а не да се главозамайваме".

"Спечелихме срещу един наистина много силен отбор и съм доволен от характера, който показаха момчетата. Гостите започнаха мача с един фантастичен гол, но това не ни пречупи, напротив. Мотивира ни още повече и съумяхме да обърнем срещата в наша полза. Можехме да стигнем и до по-убедителна победа, но изпуснахме няколко добри ситуации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА