28 Ноември, 2016 16:28 720 0

Сантос призна за интерес към Швайнщайгер

  • швайнщайгер-
  • сантос-
  • бразилия-
  • манчестър юнайтед

"Не пречи да опитаме да го вземем", призна треньорът Доривал Жуниор

Сантос призна за интерес към Швайнщайгер - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на бразилския Сантос Доривал Жуниор призна, че е провел разговор с клубната управа относно възможността за привличане на Бастиан Швайщайгер.

32-годишният германски халф е извън плановете на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед и постоянно има слухове за бъдещето му. Информациите варират от трансфери в САЩ или друга държава до прекратяване на кариерата и отдаване на семейството.

„Казах на шефовете, че трябва да се опитаме да вземем голямо футболно име. Швайнщайгер е такъв играч. Не пречи да опитаме да го вземем. Говорихме и за други футболисти“, призна треньорът на Сантос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА