Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 19:46 903 0

Ще се прави "футболен" Фейсбук

  • "футболен" фейсбук-
  • партньорство-
  • най-популярните клубове и играчи

Вече има подписано партньорство с някои от най-популярните клубове и играчи

Някои от най-популярните клубове в света, включително Арсенал, Челси, Байерн (Мюнхен), Барселона и Ювентус, обединяват сили, за да стартират нова социална мрежа за футболните фенове, която ще има за цел да постигне подобен на "Фейсбук" успех.

Dugout.com е подписал партньорство с повече от 150 играчи. Гарет Бейл, Неймар, Джо Харт и Алексис Санчес са големите звезди, които са част от новия проект.

Профилите на отборите и играчите обещават да предложат уникално съдържание за феновете. Много ексклузивни интервюта, моменти зад кадър в съблекалните и други. Мрежата стратира този понеделник. Достъпът до нея ще е свободен и ще бъде промотиран на стадионите заедно с останалите глобални марки.

"Играта в днешно време е наистина глобална, а феновете не искат само да гледат мачове, те желаят да следват любимите си клубове и играчи в целия свят. На терена и извън него", сподели президентът на Dugout.com Елиът Ричардсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА