28 Ноември, 2016 21:06 750 0

Болт ще се раздаде за феновете си

  • болт-
  • феновете-
  • край на кариерата си

Светкавичбият Юсейн Болт даде обещание да посвети своя последен сезон на пистата на феновете си.

30-годишният световен рекордьор на 100, 200 метра и 4 по 100 м обяви неколкократно, че ще сложи край на забележителната си кариера след Световното първенство в Лондон догодина.

"С треньора ми ще дискутираме промяна на тренировъчния режим, различни неща, така че няма да бъде като предишните сезони", сподели Болт и допълни, че ще действа по-релаксирано в последния си сезон на пистата.

Той поясни и защо ще остане в атлетиката още един сезон, след като вече е спечелил всичко: "Основно заради моите фенове, има няколко човека, които са мои приятели, близки приятели. Други от феновете ми казаха, че наистина никога не са ме виждали на живо да се състезавам, така че ще дам на хората възможност да дойдат и да ме видят на моя последен планетарен шампионат или може би в Ямайка."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА