30 Ноември, 2016 05:15 1 012 1

Кроос: Не бих играл за Барселона

  • кроос-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • трансфер

"Има трансфери, които са невъзможни заради респекта", сподели германецът

Кроос: Не бих играл за Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос увери, че никога не би преминал в кръвния враг на "белия балет" Барселона от уважение към настоящия си работодател и неговите привърженици.

"Никога не бих заиграл в Барселона, защото има трансфери, които просто не можеш да направиш. Става дума за респект към традициите и феновете", коментира Кроос пред списание "Кикер".

"Ще бъда на 32 години в края на договора си с Реал Мадрид и честно казано не се виждам да играя до 38 или 39-годишна възраст. 32 години е добра възраст да се откажеш от футбола, но не искам да мисля още сега какво може да се случи след шест сезона."

"Реал Мадрид е моят клуб и през последните два сезона и половина аз израснах в спортен и личен аспект. Още от първия ден бях приет добре от съотборници, фенове и треньори", добави германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    0 0 Отговор
    ЕВАЛА!!!!!!!!