Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 10:57 1 170 0

Владо Стоянов: Плюят ме тези, които не разбират

  • стоянов-
  • критика-
  • българия-
  • лудогорец

"Дано скоро напусна България", отсече вратарят

Владо Стоянов: Плюят ме тези, които не разбират - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов не скри желанието си да заиграе зад граница в скоро време. Един от най-добрите ни футболисти коментира и критиките към него напоследък.

"И аз съм се замислял много пъти над това нещо и го желая. Надявам се да се получи и да отида зад граница. Говорил съм многократно с мои колеги, които са в чужбина, просто там има по-голямо спокойствие и по-голямо уважение", започна Стоянов пред "Диема спорт"

"Неуважение към мен, към професията ми, към моите колеги е недопустимо, защото само ние си знаем през какви лишения и травми минаваме и накрая излиза някой голям специалист пред телевизора или компютъра и ти омаловажава работата. Това е доста болно."

"По-лошото в случая е, че хората се влияят и накрая се чувстваш малко недооценен и се замисляш защо изобщо го правиш. Така че се надявам да се сбъдне мечтата ми и ще видим къде ще е добре за мен и семейството ми. Въпросът е да дойде нещо реално, което да устройва и мен, и клуба. Тогава вече ще можем да коментираме."

"Чист хейт, разни знайни и незнайни специалисти коментират неща, които не са им ясни, тъй като вратарската работа е доста специфична и дори хора, които са играли футбол на топ ниво не разбират от вратарския пост, тъй като не са играли на него."

"Изсипаха се доста необосновани критики към мен, които за мен, лично, не бяха реални. Имаше и заслужени, взел съм си бележка за тези работи, но доста от нещата бяха умишлени и целенасочено направени", добави вратарят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА