Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 14:28 992 0

Лудогорец готови да се разделят с Лукоки

  • лукоки-
  • лудогорец-
  • трансфер

Нападателят има само два мача като титуляр за шампионите този сезон

Лудогорец готови да се разделят с Лукоки - 1
Снимка: ludogorets.com

Холандецът Джоди Лукоки не е доволен от статута си на резерва в Лудогорец и иска да бъде продаден. Лукоки има само два мача от началото на сезона като титуляр, като само в един от тях изкара на терена пълни 90 минути. Въпреки, че не разчитат на него, разградчани не искат да го пускат евтино. Лукоки ще си тръгне само ако се намери отбор, който да даде 2 милиона евро, твърди „7 дни спорт”.

Холандецът започна като титуляр срещу Ботев през уикенда и вкара гол още в третата минута. След мача той показа среден пръст на феновете, които го уцелиха със запалка по главата. Играчът беше одрусан с 3000 лева глоба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА