Last news in Fakti

1 Декември, 2016 11:41 808 0

Фиорентина вади 4 млн. за Кешеру

  • фиорентина-
  • кешеру-
  • лудогорец

"Виолетовите" със засилен интерес към нападателя на Лудогорец

Фиорентина вади 4 млн. за Кешеру - 1
Снимка: БТА

Италианският клуб Фиорентина дава 4 млн. евро за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, информира „Калчомеркато".

Според изданието нападателят на Лудогорец е бил наблюдаван от човек на „виолетовите" в мачовете с Арсенал и Базел на „Васил Левски". Кешеру се отчете с попадение срещу „артилеристите" за 2:0.

От началото на сезона румънецът се представя повече от добре - забил е 16 гола в 24 срещи, а балансът му след пристигането в Разград също е отличен - 31 попадения в 52 срещи.

Вече се заговори, че и Лацио е готов да привлече Кешеру, но подобни слухове бяха отхвърлени от личния агент на нападателя. "Римските орли" следят под лупа и друг от атакуващите играчи на Лудогорец - Джонатан Кафу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА