Last news in Fakti

1 Декември, 2016 21:29 880 0

Лапорта: Кристиано можеше да играе в Барса

  • лапорта-
  • роналдо-
  • барселона

Жоан Лапорта отново напомни как през 2003 г. е имал възможност да привлече Кристиано Роналдо в редиците на Барселона, когато настоящият нападател на Реал Мадрид беше в Спортинг (Лисабон).

"Вече бяхме подписали с Роналдиньо, Рикардо Куарешма и Рафаел Маркес. Говорихме с агента на Кристиано, който искаше да ни продаде Деко.

Ние обаче обяснихме, че не можем да си го позволим. Тогава той ни каза, че разполага с друг много добър футболист - Роналдо. Предложи ни го за 17 млн. евро, макар по-късно той да премина в Манчестър Юнайтед за 19 млн. евро", коментира вившият президент на тимаа, без да уточни дали е имало някакви преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА