Last news in Fakti

2 Декември, 2016 10:26 605 0

Раниери: Ние в Лестър сме безстрашни!

  • раниери-
  • лестър-
  • страх-
  • класиране

"Класирането не може да ни уплаши", убеден е италианецът

Раниери: Ние в Лестър сме безстрашни! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на шампиона на Англия Лестър Клаудио Раниери призна, че отборът му не гледа на мястото си в класирането към момента със страх, макар че тимът е близо до опасната зона. След фурора през миналата кампания сега "лисиците" се представят доста разочароващо от старта на кампанията.

"Не гледаме класирането със страх, защото "Лисиците" са безстрашни", обяви той пред "Скай Спортс".

"Предстои ни мач срещу Съндърланд и това е добър шанс да спечелим. Противникът играе много добре в защитен план, но в същото време мисля, че можем да го победим. Искаме изключително много победата, така че просто се надявам да успеем да я постигнем".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА