3 Декември, 2016 01:00 926 1

От Ливърпул: Юнайтед няма да са шампиони

  • кариус-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед-
  • титла

Вратарят Кариус смята, че "червените дяволи" не са достатъчно добри през този сезон

От Ливърпул: Юнайтед няма да са шампиони - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус смята, че неговият отбор има всички шансове да спечели титлата. Германецът е на мнение, че отборите на Челси, Арсенал и Манчестър Сити също са с шансове за трофея, но тотално отписа Манчестър Юнайтед и Тотнъм, чийто тим бе на косъм от триумф през миналата кампания.

"Челси, Манчестър Сити, Арсенал и моят Ливърпул - това са четирите отбора с шансове за титлата", обяви той пред 'Кикер".

"Според мен това са тимовете, които ще се борят за трофея и един от тях ще го спечели. Много хора смятаха, че Сити с Гуардиола ще бъдат фаворити, но само вижте какво прави Челси в последно време".

"Преките двубои могат да се окажат решаващи. Титлата е мечта за нас, но тази мечта още е доста далече. Нашата реална цел е през следващия сезон да играем в Шампионската лига".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.