Last news in Fakti

3 Декември, 2016 04:45 1 288 0

Прогноза на деня: Манчестър Сити - Челси

  • манчестър сити-
  • челси-
  • прогноза на деня-
  • висша лига
Прогноза на деня: Манчестър Сити - Челси - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от английската Висша лига между тимовете на Манчестър Сити и Челси.

Домакините се представят стабилно в първенството въпреки, че заемат третата позиция в класирането с актив от 30 точки. В последните си пет срещи "гражданите" записаха три победи и две равенства. При евентуална победа, възпитаниците на Пеп Гуардиола могат да оглавят класирането в Англия.

Челси, от своя страна, се представя доста убедително. Играчите на Антонио Конте са в серия от пет поредни победи за първенството. "Сините" от Лондон са на първо място във временното класиране с 31 точки - с пункт повече от преследвачите Ливърпул и Сити.

В срещите помежду им, Челси имат 19 победи, 4 срещи са завършили наравно, а Манчестър Сити са достигали до успеха 13 пъти.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е Х/2 (равенство първо полувреме и победа за Челси). Коефициентът за този знак е около 8.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА