Last news in Fakti

5 Декември, 2016 09:29 9 944 13

555 евро на секунда за Кубрат Пулев

  • пулев-
  • питър-
  • титла-
  • хонорар-
  • бокс

Кобрата заработи 300 000 евро от мача с Самюъл Питър

555 евро на секунда за Кубрат Пулев - 1
Снимка: БТА/АР

Новият интерконтинентален шампион на Световната боксова асоциация (WBA) Кубрат Пулев ще получи по 555 евро за всяка секунда, прекарана на ринга в „Арена Армеец“ за боя си със Самюъл Питър в събота, пише „Труд“.

Общата стойност на хонорара на българина е около 300 000 евро, като твърдата сума е 120 000 евро, а към нея ще бъдат добавени 25% от приходите от билети. Останалите отиват у организаторите от „Зауерланд“.

Пулев изпълни предсрочно задачата си и си свърши работата за 540 секунди, колкото продължиха трите рунда. Самюъл Питър получава 140 000 евро от наградния фонд на мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    16 18 Отговор
    Бая народ плюва енергично срещу Кубрат Пулев, което ме изумява и нямам обяснение. Но защо плювачите не го могат това ? Да изкарат 555 евро/сек. Да плюят могат.

    Коментиран от #7

  • 2 незнайко

    28 3 Отговор
    ( Самюъл Питър получава 140 000 евро от наградния фонд на мача. ) За мача важи поговорката, "И вълка сит и агнето цяло". Да те млатят и да получаваш пари е върховно постижение на човешкия ум.
  • 3 Лупи

    26 10 Отговор
    Аз не харесвам бокса, като спорт ама това да плюеш единствения ни известен боксьор на профи ринга, при това доста успешен е меко казано дебилно. Самия факт, че изкарва по 1000 лв на секунда с честен труд е достатъчен да ти каже, че е голям човек. Ганьо и да плюе и да се пени файда няма, по-добре или не говори нищо лошо или кажи едно браво.
  • 4 Бокс ама ако сте гледали друг мач

    15 5 Отговор
    Ако говорим за конкретния мач - честно, за вас повод за гордост ли е? Загубата му от Кличко е по-голям повод за гордост от тази победа... Това бокс ли беше? Можеха да сложат маса по средата на ринга и да обсъдят подробностите... По-интересно щеше да е! Заслужаваха внимание колкото мач на националния по футбол...
  • 5 Hммммм

    6 6 Отговор
    а за всяка една секунда тренировки, пот и бой от спаригнпартньори за последната една година по колко е взимал?
  • 6 Хммммм

    8 5 Отговор
    а за всяка една секунда тренировки, пот и бой от спаригнпартньори за последната една година по колко е взимал?
  • 7 Жуков

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Земи си го у вас тоа простак да ги видиш колко е пич
  • 8 тия дето плюят са тролове

    3 3 Отговор
    Има антибългарска пропаганда и тя прозира във всички области на живота. То не е съдържание на учебниците. То не беше най-важният проблем на образованието- храната в училище.
  • 9 909 БЪЛГАРИЯ

    7 4 Отговор
    БРАВО НА КУБРАТ ПУЛЕВ !!!НЕКА ПРОСЛАВИ МАЛКО БЪЛГАРИЯ ! ТИЯ ФУТБОЛИСТИТЕ САМО НИ СРАМЯТ !!!
  • 10 Патриот

    4 4 Отговор
    Велики са Стефка Костадинова, Стоичков, Лили Иванова а тоя Пульо е абсолютен аматьор.
  • 11 ПГалев

    4 4 Отговор
    Големите се бият с големи! Като Кличко например! Не с пенсионирани боксьори, дето за 5 години имал 4 мача.. Сории, за мен това беше пълна подигравка! Пулев е ГОЛЯМ боксьор, тук няма съмнение!!! Не ме разбирайте погрешно... ПОСТЪПКАТЪА С ТОЯ МАЧ, БЕШЕ ИЗЛАГАЦИЯ!!!
  • 12 Васичка Атанасова

    5 1 Отговор
    дадоха му една торба да боксира
    Самуел Питър
    човека 5 г не е играл
    ама напред да го видим с този аматьорски бокс
    все с хитрина печели и със слаби противници
  • 13 Jovani

    4 0 Отговор
    Съжалявам много,но трябва да признаем, че Кубрат Пулев е един продукт на чалга културата ! Просто не може да надскочи себе си, колкото и слаби боксьори да "млати" ! Естествено е , че бих се радвал невероятно БЪЛГАРИТЕ да успяват, но нека да погледнем истината в очите, и да признаем ,Кубрат е просто един добър АМАТЬОР! И го моля да не преекспонира темата с националната ГОРДОСТ, за Нея няма нужда да се говори, трябва да се чувства със СЪРЦЕТО СИ !!! И ТОВА ЩЕ ПРОЛИЧИ, ПОВЯРВАЙТЕ МИ........!!!