6 Декември, 2016 04:45 1 127 0

Прогноза на деня: Байерн - Атлетико Мадрид

  • атлетико мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • прогноза на деня-
  • шампионска лига
Прогноза на деня: Байерн - Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от Шампионска лига между тимовете на Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид

Домакините се представят под очакванията в турнира. Те заемат втората позиция в групата, но класирането им е сигурно. "Баварците" имат 9 точки в актива си. В последната си среща Байерн допусна изненадваща загуба от Ростов с 3:2 и се прости с надеждите си за първото място в групата и по-лек жребий за осминафиналите.

Атлетико, от своя страна, играе стабилно в лигата на богатите. Испанците ще завършат на първо място в групата, както и да завърши мача в Германия. Възпитаниците на Диего Симеоне са с пълен точков актив - 15 пункта.

В срещите помежду им, Атлетико има две победи, докато Байерн е с една. Двата тима никога не са завършвали наравно.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за този знак е около 4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА