Last news in Fakti

5 Декември, 2016 11:01, обновена 23 Януари, 2017 12:39 15 925 5

Какво се крие в гащите на "Нигерийския кошмар"?

  • пулев-
  • питър-
  • бокс

Любопитна снимка се появи в интернет пространството след края на боксовата среща

Какво се крие в гащите на "Нигерийския кошмар"? - 1
Снимка: facebook

България отново има претендент за световна титла в бокса. Кубрат Пулев показа на целия свят, че неслучайно прозвището му е Кобрата. Той успя да откаже съперника си Самюъл Питър в третия рунд от мача за интерконтиненталната титла на WBA.

След срещата в интернет пространството се появи любопитен фотос, който наведе на размисъл феновете на бокса. "Нигерийския кошмар" Питър изглеждаше доста натежал по време на срещата. Но къде се крият повечето килограми на афроамериканеца? И защо го наричат "Нигерийския кошмар"?

Какво се крие в гащите на "Нигерийския кошмар"?
Снимка: facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е защото

    13 0 Отговор
    Нигерийски кошмар му викат за да ходят хората и да си дават последните кинти очаквайки супер двубой, иначе ако кажат уговорена среща с нигерийски аматьор няма да могат да платят само наема на арена армеец
  • 2 незнайко

    4 0 Отговор
    По добре да го наричат "нигерийското магаре". Може би затова ходят хората да го гледат, как се "боксира", ако може разбира се.
  • 3 12 ти рунд

    10 0 Отговор
    "Нигерийска схема" трябва да му викат на този, защото не е нищо повече! Бая хора си дадоха парите за да гледат спаринг чувал!
    А какво си крие в гащите ми ще ражда слонче и хоботчето вече му се е подало ;)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БАТЕ ЖОРО

    1 1 Отговор
    може да се е наакал и там да е отишло от удара