Last news in Fakti

5 Декември, 2016 13:57 705 0

Клоп: Борнемут заслужено ни победи

  • клоп-
  • ливърпул-
  • борнемут

"Ние им отворихме вратата и те влязоха през нея", обяви мениджърът на Ливърпул

Клоп: Борнемут заслужено ни победи - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави Борнемут за драматичната победа на Черешките срещу неговия тим с 4:3 в мач, в който Червените водеха на два пъти с по два гола. Три попадения в последните 20 минути за домакините доведоха до невероятната развръзка на южния бряг, която остави мърсисайдци на 4 точки от лидера Челси.

„Не съм ядосан. По време на мача бях на няколко пъти, защото момчетата изпуснаха момента на двубоя и след това вече не им бе лесно да се върнат. Абсолютно заслужена победа за Борнемут, така че поздравления за тях и за здравата битка, която направиха“ коментира германецът.

„Мисля, че през повечето време бяхме по-добри, но в решаващия момент изпуснахме мача. Отворихме им вратата и те преминаха през нея с всички сили. Останаха в мача, вкараха някои много красиви голове, които си изработиха, така че напълно заслужаваха да спечелят“ добави той.

„Започнахме да губим топката без причина, грешахме при подаванията си в най-важните моменти. Такива неща обаче се случват и във футбола те ще доведат до определен резултат. Трябва да си вземем поука. Това е опит, който никой не иска да получава, но понякога имаш нужда от него“ каза още Клоп.

„Случилото се може да има влияние в дългосрочен план. Днес не преминахме през едно препятствие, но трябва да използваме това, което стана. Това са 3 точки, нищо повече, и в крайна сметка през декември не можеш да си шампион. На този етап можеш само да създадеш основа, а нашата основа все още е много добра“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА