7 Декември, 2016 04:45 1 159 0

Прогноза на деня: Реал Мадрид - Борусия

  • борусия дортмунд-
  • реал мадрид-
  • прогноза на деня-
  • шампионска лига
Прогноза на деня: Реал Мадрид - Борусия - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от Шампионска лига между тимовете на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд

Домакините се представят на добро ниво в турнира. Те заемат втората позиция в групата, но класирането им е сигурно. Белия балет има 11 точки в актива си. В последната си среща Реал допусна изненадващо равенство (3:3) с Легия Варшава и "белите" изпуснаха първото място в групата. При евентуален успех обаче, те ще оглавят групата.

Борусия, от своя страна, играе почти перфектно в "лигата на богатите". Възпитаниците на Тухел имат 4 победи и само едно равенство (именно срещу Реал Мадрид) и заемат първата позиция с актив от 13 точки. Германците ще направят всичко възможно да не загубят срещата на "Сантяго Бернабеу".

В срещите помежду им, Реал има три победи, толкова има и Дортмунд. Двата тима са завършвали наравно два пъти.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е резултатен Х (равенство като и двата тима вкарат голове). Коефициентът за този знак е около 4.4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА