Last news in Fakti

6 Декември, 2016 13:58 813 0

Сити продава Харт, но в чужбина

  • харт-
  • манчестър сити-
  • трансфер

"Гражданите" не искат да подсилят конкуренцията във Висшата лига

Сити продава Харт, но в чужбина - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Сити ще се раздели с вратаря Джо Харт за скромните 10 милиона паунда след края на сезона, но само ако отбор от чужбина е готов да го вземе. Според вестник „Сън“ Гражданите са категорични, че не искат да подсилят конкурент от Висшата лига за толкова малка сума и ще го продадат евтино само извън страната.

29-годишният футболист има контракт за още 2 сезона с Небесносините, като получава по 120 000 паунда на седмица, а през тази кампания бе преотстъпен на Торино, след като Пеп Гуардиола не го хареса.

Самият Харт заяви наскоро, че очаква да бъде продаден през следващото лято. Ако все пак английски тим поиска да го вземе, тогава от Сити ще поискат два пъти повече за него – 20 милиона лири.

Гражданите ще опитат да се разделят с играча и за да спестят от солидната му заплата, така че през следващото лято ще бъде интересно накъде ще поеме английския национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА