Last news in Fakti

8 Декември, 2016 10:25 8 408 4

Роналдо обръща бутилки като луд (видео)

  • роналдо-
  • предизвикателство-
  • бутилка-
  • уейд

Звездата на Реал Мадрид изпълни предизвикателство, отправено от Дуейн Уейд

Роналдо обръща бутилки като луд (видео) - 1
Снимка: instagram

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изпълни трик с бутилка от минерална вода. Видеото бе публикувано в Instagram страницата на звездата на испанския гранд. Целта на трика бе Роналдо да хвърли бутилката, тя да се превърти и да падне на дъното си, като остане изправена.

Предизвикателството бе изпратено от звездата на Чикаго Булс и НБА Дуейн Уейд. Той пък успя да вкара кош със завързани очи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 volunteer

    3 5 Отговор
    Роналдо може да е най добрия футболист но е и едно крадливо прасе, което не плаща данъци, което го принизява до нивото на всеки един престъпник в сивия сектор! Ако аз не платя данъци в такива размери ще лежа в затвор! С укритите от него 40 милиона, колко деца са можели да бъдат лекувани!

    Коментиран от #3

  • 2 Гад

    3 2 Отговор
    Роналдо е твърде, твърде далеч от титлата "най-добър футболист", дали е крадливо прасе ми е през .............. но истината е че този е завършен п...раст и номерата му са такива.
  • 3 WAD

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "volunteer":

    na teb kakvo ti e otkradnal?
  • 4 Капитана

    2 1 Отговор
    Пак се започна с българската простотия,че Роналдо неставал,какво е откраднал и т.н.Той ако не може да играе и не е добър футболист,няма и пазарната му цена при трансфер евентуално в друг отбор да е малка.Какво е откраднал и какво е скрил има си власти които да му дирят сметка.Роналдо е един от най добрите футболисти във света които играят в момента и това е безспорен факт,който е споменат от редица футболни спецове,ако той не ставаше за футболист собствениците на един от най богатите клубове в света Реал Мадрид,нямаше да го държат и да му подновяват договорите.Тези Испаньоли не са глупаци.Просто нека да се възхищаваме на таланта на този футболис заедно с Лионел Меси,защото просто за в момента те са най-добрите действащи футболисти на това съвремие!!!