Last news in Fakti

9 Декември, 2016 11:47 1 255 0

Наско Сираков става шеф в ... ЦСКА?

  • сираков-
  • изпълнителен директор-
  • цска-
  • ганчев-
  • стоичков

Гриша Ганчев предложил поста на легендата на Левски

Ръководството на ЦСКА обмисля да назначи сензационно име за изпълнителен директор на ЦСКА. Управата на "армейците" е предложила Наско Сираков да поеме поста. Това се е случило на среща с фенове на "червените" в четвъртък вечер, пише "blitz.bg". Запалянковците са приели резервирано идеята за включването в ръководството на любимия им клуб на голмайстор номер 1 за всички времена на вечния съперник Левски. Ръководителите на ЦСКА обаче са се опитали да убедят привържениците, че Сираков разполага с нужния капацитет и е готов да помогне на "червените".

Наско Сираков в момента е член на Изпълкома на БФС, а за последно работи в Левски като спортно-технически директор през 2013 година. Героят от САЩ`94 е близък приятел с бившия си съотборник в националния отбор и един от основните акционери в ЦСКА Христо Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА